HORECA Summit 2021 - 21.-22.9.2021 Vysoké Tatry - naživo aj online
- Novinky
- Info
Radi by sme Vám dali do pozornosti druhý ročník SME konferencie HORECA summit 2021, ktorý sa bude konať 21. - 22. septembra v GRAND HOTEL BELLEVUE vo Vysokých Tatrách. Diskutovať sa bude o tom, ako zvládnuť toto ťažké obdobie, kde vziať a udržať si kvalitných nových zamestnancov, rovnako aj o novinkách, ktoré si pripravili hotelieri a gastronómi. Jedným z pozvaných rečníkov bude aj prezident ASG Viliam Pavlovský.
Využite možnosť EARLY BIRD registrácie, počas ktorej si môžete zakúpiť lístok na konferenciu so zľavou. Zvýhodnená cena je platná do 31. augusta 2021. Môžete si zvoliť, či sa chcete zúčastniť diskusií priamo v hoteli alebo dáte prednosť online prenosu.
Viac info o konferencii a jej program:
Ako opätovne naštartovať podnikanie v stravovacích a ubytovacích službách, ktoré drasticky postihla druhá vlna pandémie koronavírusu? To je ústredná téma druhého ročníka SME konferencie HORECA SUMMIT 2021. Pozrieme sa, či sú opatrenia, ktoré pripravila vláda pre malých aj veľkých podnikateľov, dostačujúce a ako sme pripravení na pomoc horeca sektoru pri tretej vlne pandémie.
Ako zvládli reštaurácie a ubytovacie zariadenia letný reštart a ako sú prevádzky pripravené na jesennú sezónu a rozbeh konferenčnej sezóny? Kde vziať a udržať si kvalitných nových zamestnancov v kvantite, ktorú horeca sektor potrebuje? Kreativita a inovácie idú ruka v ruke s ďalším rozvojom v sektore služieb. Aké novinky si pripravili hotelieri a gastronómi, aby prilákali zákazníkov do novootvorených prevádzok?
Pripravili sme diskusie s lídrami horeca biznisu a s expertmi, ktorí sa s vami podelia o svoje skúsenosti, ale aj načrtnú svoje predstavy o budúcnosti a fungovaní ich brandže.
21. september
Balík pomoci pre cestovný ruch – 13.00 – 14.30 h
Počíta Plán obnovy a odolnosti s pomocou cestovnému ruchu? Aká finančná pomoc a opatrenia sú pripravené na uľahčenie podnikania v horeca segmente v roku 2021?
Katarína Bruncková, štátna tajomníčka, Ministerstvo dopravy a výstavby SR
Václav Mika, Slovakia travel
Viliam Pavlovský, prezident Aliancia Slovenskej Gastronómie
Igor Matovič, minister, Ministerstvo financií SR (tbc)
Marek Harbuľák, prezident, Zväz cestovného ruchu Slovenskej republiky (tbc)
Moderátor: Peter Vavro, riaditeľ obsahu a podpory predaja, Divízia magazínov, Petit Press
Ako znova oživiť mestské hotely – 14.50 – 16.20 h
Mestské hotely počas pandémie utrpeli najviac, kvôli chýbajúcim konferenciám aj zahraničným turistom.
SWOT analýza: prvý krok k zlepšeniu konkurencieschopnosti. Definovanie USP /Unique Selling Preposition/ a slabých miest.
Jozef Orgonáš, prodekan pre rozvoj a zabezpečovanie kvality, OF EUBA
Nina Erneker, Business Meetings Consultant
Richard Pichonský, managing director, Aquacity Poprad, Horizont Resort a Hotel Hills
Zástupca Tripadvisor
Moderátor: Robert Tóth, generálny riaditeľ, Radisson Blu Calrton Hotel, Bratislava
22. september
Trendom je profesionalita. Prax verzus školstvo – 10.00 – 11.30 h
Ako si vybrať kvalitný personál a udržať si ho? Počas pandémie si ľudia našli prácu v iných odvetviach, ako ich opäť prilákať do nestabilného sektora? Šikovní študenti dokážu prevádzke ušetriť čas aj peniaze, zďaleka nielen v kuchyni. Príklady efektívnej spolupráce prevádzok a stredných a vysokých škôl.
prof. Ing. Vanda Maráková, PhD., vedúca katedry Univerzita Mateja Bela, Ekonomická fakulta, Katedra cestovného ruchu
Petra Ďurčeková, riaditeľka, Hotel pod Lipou, Modra
Tatiana Orglerová, prezidentka HRcomm, HR Director Central and Eastern Europe & Middle East, Knauf Insulation, Praha
Branislav Gröhling, minister, Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR (tbc)
Milan Krajniak, minister, Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR (tbc)
Moderátor: Peter Vavro, riaditeľ obsahu a podpory predaja, Divízia magazínov, Petit Press
Výzvy a budúcnosť HORECA – 11.45 – 13.00 h
Plusy a mínusy moderných platforiem: Oplatí sa využívať donášky jedla ako Bolt či Wolt, prípadne ponúkať izby cez Airbnb? Prečo sú online recenzie dôležité?
Ako postaviť marketingovú stratégiu: Ako definovať kľúčových klientov a čo najefektívnejšie ich osloviť? Cez ktoré kanály dostať produkt k potenciálnym klientom?
Ako pokročila digitalizácia služieb v reštauračnom a hotelovom segmente a ako využiť nové digitálne riešenia?
Oto Kóňa, Small Business Consultant
Martin Volek, CEO, Volis International
Shrey Kadam, šéfkuchár, MumBhai Express
Tomáš Tejbus, šéfkuchár, PiroHi!
Moderátor: Martin Labanc, šéfkuchár, Poľná kuchyňa, Steetfood
Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu programu konferencie.
EARLY BIRD registrácia
Využite možnosť EARLY BIRD registrácie, počas ktorej si môžete zakúpiť lístok na konferenciu so zľavou. Zvýhodnená cena je platná do 31. augusta 2021. Môžete si zvoliť, či sa chcete zúčastniť diskusií priamo v hoteli alebo dáte prednosť online prenosu.
Účastnícky poplatok: (cena platná pri úhrade do 31. 8. 2021)
Fyzická účasť – 127,20 EUR bez DPH (vstup na konferenciu bude umožnený len plne zaočkovaným osobám)
Online účasť – 103,20 EUR bez DPH
Od 1.9.2024 budú ceny 189 € bez DPH za fyzickú účasť a 129 € bez DPH za online účasť.
Viac info na oficiálnej webstránke konferencie.